Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική συμμετείχε στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική συμμετείχε στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε., με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, έδωσε δυναμικά το παρόν στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώθηκε στους χώρους της Helexpo στις 9 – 17 Σεπτεμβρίου.

Με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία, 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω 49 Επιμελητηρίων και εννέα θεματικά αφιερώματα η 87η ΔΕΘ ήταν το επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

Οι επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της ΑΤΛΑΝΤΙΣ για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και για τα έργα που η εταιρεία υποστηρίζει.

Επίσης, η ΑΤΛΑΝΤΙΣ εκπροσώπησε το νέο ευρωπαϊκό έργο BCThubs, στο οποίο συμμετέχει. To έργο BCThubs στόχο έχει την δημιουργία Τεχνολογικών Κόμβων Γαλάζιου Πολιτισμού (Blue Culture Technologies) κατ’ αρχάς στη Θεσσαλία, τη Μάλτα και τη Βουλγαρία. Οι κόμβοι αυτοί θα υποστηρίζουν με νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τη βιώσιμη προστασία, την αποκατάσταση, την αξιοποίηση, την διαχείριση, την προσβασιμότητα και την προώθηση της υποβρύχιας πολιτιστικής κληρονομιάς.