Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική στη Forward Green

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική στη Forward Green

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική έδωσε δυναμικά το παρόν στην 1η έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, η οποία πραγματοποιήθηκε στους χώρους της έκθεσης από την Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και το Σάββατο 10 Ιουνίου. Η Forward Green ήταν πρωτοβουλία της HELEXPO που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εφαρμογή μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης για τη χώρα, βασισμένη στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων για βιώσιμη ανάπτυξη και εξοικονόμηση φυσικών πόρων. 

Η Forward Green φιλοξένησε συνολικά 138 εκθέτες, 107 άμεσους από Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία και Ελβετία και 31 έμμεσους από Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία Ιταλία, Κίνα, Πορτογαλία και Φινλανδία. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και οι επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) που διοργάνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας. Στη δράση αυτή συμμετείχε και η ΑΤΛΑΝΤΙΣ ανοίγοντας τον δίαυλο συνεργασιών της με άλλες επιχειρήσεις.

Στον χώρο της έκθεσης, η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική εκπροσώπησε το νέο ευρωπαϊκό έργο BCThubs, στο οποίο συμμετέχει. To έργο BCThubs έχει στόχο την δημιουργία Τεχνολογικών Κόμβων Γαλάζιου Πολιτισμού (Blue Culture Technologies) κατ’ αρχάς στη Θεσσαλία, τη Μάλτα και τη Βουλγαρία. Οι κόμβοι αυτοί θα υποστηρίζουν με νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τη βιώσιμη προστασία, την αποκατάσταση, την αξιοποίηση, την διαχείριση, την προσβασιμότητα και την προώθηση της υποβρύχιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Όσοι πέρασαν από το περίπτερο της ΑΤΛΑΝΤΙΣ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα βιωσιμότητας, η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική παρουσίασε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την υποστήριξη επιχειρήσεων που επιθυμούν να μεταβούν σε ένα πιο βιώσιμο μοντέλο οικονομίας. Με τη συμμετοχή της στην έκθεση, η ΑΤΛΑΝΤΙΣ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της, να ανταλλάξει απόψεις και γνώσεις με άλλους επαγγελματίες, καθώς και να ενισχύσει το έργο της επικοινωνώντας με τον ευρύτερο κοινό.

Η παρουσία της στην Forward Green αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων της για μια πιο βιώσιμη και αειφόρο μελλοντική οικονομία.