Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε. συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας για την Επιστημονική Κατάδυση του Α.Π.Θ.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε. συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας για την Επιστημονική Κατάδυση του Α.Π.Θ.

Η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. έδωσε δυναμικά το παρόν στην Ημέρα Καριέρας για την Επιστημονική Κατάδυση που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 8/12/2022, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ScienceDIVER.

Στην ημέρα καριέρας συμμετείχαν προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές από πολλά και διαφορετικά τμήματα του Πανεπιστημίου, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί, αλλά και εταιρίες με σημαντική ενασχόληση στους τομείς της γαλάζιας οικονομίας.

Ο ιδρυτής της Ατλαντίς κ. Άγγελος Μαγκλής παρουσίασε την εταιρία σε φοιτητές όλων των βαθμίδων ενημερώνοντάς τους για όλα τα καινοτόμα έργα της και τη μακροχρόνια συμβολή της εταιρίας στους τομείς του Πολιτισμού, των Γαλάζιων Τεχνολογιών και της Γαλάζιας Ανάπτυξης. Επίσης, η κα. Βίκυ Δρούγα παρουσίασε στο κοινό τη νέα καινοτόμα πλατφόρμα sciencediver.jobs, μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας μεταξύ υποψηφίων και εργοδοτών για τον κλάδο της επιστημονικής κατάδυσης.