Η ΑΤΛΑΝΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ συμμετέχει στην έκθεση BEYOND 2023

Η ΑΤΛΑΝΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ συμμετέχει στην έκθεση BEYOND 2023

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική συμμετέχει για δεύτερη φορά στη έκθεση BEYOND-EXPO, η οποία επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 24 έως και τις 26 Μαΐου. Η φετινή έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας έχει κεντρικό θέμα TECH 4 PEOPLE θέτοντας στο επίκεντρο τη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο και συνομιλεί σε διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας νέες συνεργασίες με σημαντικούς φορείς από το εξωτερικό.

Σε περισσότερα από 20.000 τ.μ., εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις. Στο επίκεντρο των θεματικών της BEYOND θα βρίσκονται οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική έχει διαχρονικά ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών της και εστιάζει στην αναγνώριση ευκαιριών και στην εκπόνηση μελετών με σκοπό τη χρηματοδότηση των τεχνολογικών, επενδυτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ θα βρίσκεται εκεί στο Περίπτερο 13 stand A23 φέρνοντας την εμπειρία της στη χρηματοδότηση για την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων ψηφιακού μετασχηματισμού βιώσιμης ανάπτυξης.