ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ BOOT DUSSELDORF

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ BOOT DUSSELDORF

Από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, η Ατλαντίς συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση BOOT 2023 στο Düsseldorf. Η έκθεση BOOT διοργανώθηκε ξανά μετά από 3 χρόνια πανδημίας, φιλοξενώντας πάνω από 200.000 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες.

Στελέχη της Ατλαντίς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο κοινό της έκθεσης, τόσο για το έργο ScienceDIVER και την πλατφόρμα sciencediver.jobs, όσο και για τις ευκαιρίες ανάδειξης καταδυτικών προορισμών στην περιοχή των Σποράδων. 

Πιο συγκεκριμένα, Ο ιδρυτής της Ατλαντίς κ. Άγγελος Μαγκλής πραγματοποίησε την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, στο “Destination Seaside” Hall 13 ομιλία με τίτλο: «Dive in the first accessible cluster of 5 ancient wrecks within the Marine Park of Alonissos island in Greece».

Επίσης, η κα. Βίκυ Δρούγα παρουσίασε την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, τη νέα καινοτόμα πλατφόρμα sciencediver.jobs, μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας μεταξύ υποψηφίων και εργοδοτών για τον κλάδο της επιστημονικής κατάδυσης, στο περίπτερο «love your ocean» Hall 14, προσεγγίζοντας τη θεματική της Επιστημονικής Κατάδυσης.

Η Ατλαντίς συνεχίζει να υλοποιεί έργα που στοχεύουν στην προαγωγή του πολιτισμού, των γαλάζιων τεχνολογιών και στην αξιοποίηση του ενάλιου πλούτου προς όφελος της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, προσπαθεί να δημιουργήσει ισχυρές, μακροπρόθεσμες δομές συνεργασίας μεταξύ του ακαδημαϊκού χώρου και της βιομηχανίας καταδύσεων στην Ελλάδα.