Πρόσκληση υποβολής προσφορών για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας BlueCareers του επιστημονικού έργου ScienceDIVER (863674 — ScienceDIVER — EMFF-BlueEconomy-2018)

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας BlueCareers του επιστημονικού έργου ScienceDIVER (863674 — ScienceDIVER — EMFF-BlueEconomy-2018)

Η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. προτίθεται να προβεί στην επιλογή Αναδόχου για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας BlueCareers στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού  ερευνητικού έργου ScienceDIVER (EMFF – BlueEconomy – 2018), στο οποίο είναι Εταίρος.

Ο γενικός στόχος του έργου ScienceDIVER είναι η δημιουργία ενός δομημένου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της θαλάσσιας βιομηχανίας και της εκπαίδευσης προς όφελος των νέων επιστημόνων/δυτών. Η πλατφόρμα BlueCareers θα ενσωματώσει προηγμένες τεχνικές για την αντιστοίχιση εργαζομένου-εργοδότη στην αναζήτηση εργασίας, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους κατάταξης και τεχνητή νοημοσύνη, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις και των δύο μερών.

Ο Ανάδοχος θα εκτελέσει τις κάτωθι εργασίες:

  1. Σχεδιασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας BlueCareers σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.
  2. Σχεδιασμό της εφαρμογής για συσκευές κινητής τηλεφωνίας (διαφορετικές εκδόσεις για Android και iOS).
  3. Παροχή πλήρης τεχνικής υποστήριξης, έως και 5 χρόνια, σχετικά με την λειτουργία της πλατφόρμας.
  4. Παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στην ομάδα έργου της Ατλαντίς Συμβουλευτικής σχετικά με το λειτουργικό σύστημα της πλατφόρμας.
  5. Ο ιδιοκτήτης της διαδικτυακής πλατφόρμας (συμπεριλαμβανομένου των κινητών εφαρμογών), του περιεχομένου και του ονόματος (domain name) είναι η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. Ο Ανάδοχος είναι υπεύθυνος για το κόστος φιλοξενίας του ιστότοπου κατά την διάρκεια του έργου (έως τις 31/10/2022; ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση επέκτασης της διάρκειας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση, μπορείτε να κατεβάσετε το αναλυτικό αρχείο εδώ.

Η διάρκεια της σύμβασης του έργου θα διαρκέσει 10 μήνες με επιπλέον 18 μήνες δωρεάν τεχνικής υποστήριξης για τη βελτιστοποίηση της πλατφόρμας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή από την ημέρα δημοσίευσή της έως τις 30/06/2020 στις 04:00 μ.μ. (τοπική ώρα).

Οι προτάσεις υποβάλλονται στο info@atlantisresearch.gr, στην αγγλική γλώσσα, εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή/και διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο προϋπολογισμός του παρόντος έργου είναι 50.000€ (εκτός Φ.Π.Α.).

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.