Μάθε από τους 30+ καλύτερους πως να πετύχεις στο Horizon 2020 - Δωρεάν Συμμετοχή στο 1ο Virtual Συνέδριο του Horizon 2020 (2/10 έως 6/10)

Μάθε από τους 30+ καλύτερους πως να πετύχεις στο Horizon 2020 - Δωρεάν Συμμετοχή στο 1ο Virtual Συνέδριο του Horizon 2020 (2/10 έως 6/10)

Πολλοί από εσάς ίσως έχετε ήδη συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς και ευρωπαϊκές εκδηλώσεις, σε ημερίδες ή εκπαιδευτικά προγράμματα που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το πρόγραμμαHorizon 2020. Σίγουρα αρκετές από αυτές τις εκδηλώσεις θα ήταν ενδιαφέρουσες αλλά ελάχιστες θα υπήρξαν αρκετά κατατοπιστικές ώστε να προσεγγίσουν τον ενδιαφερόμενο με λεπτομερή στρατηγική για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει με επιτυχία αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό και παράλληλα ελκυστικό πρόγραμμα έρευνας & καινοτομίας.

Το 1ο Virtual Συνέδριο του Horizon 2020 υπόσχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό,ενημέρωση και διάχυση βασισμένη στις εμπειρίες 30+ εμπειρογνωμόνων στον τομέα αυτό. Μέσω της virtual παρακολούθησης αποφεύγετε όλα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής εξοικονομώντας αρκετά χρήματα, καθώς οι παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και οποιοδήποτε άλλο επιπρόσθετο βοηθητικό υλικό θα είναι διαθέσιμα και προσβάσιμα στο διαδίκτυο για τη δική σας ευκολία.

Η συμμετοχή στο 1ο Virtual Συνέδριο κατά την εβδομάδα 2-6 Οκτωβρίου 2017 θα είναιδωρεάν, αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα προχωρώντας στην εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το δωρεάν κουπόνι συμμετοχής σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση καθώς και για τη δωρεάν εγγραφή σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://smpl.ro/al/zaPHXevpXjDccqJuwWmwJgxJ/11442-ATLANTIS-CONSULTING-SA