Η Ατλαντίς Συμβουλευτική στη Forward Green 2024

Η Ατλαντίς Συμβουλευτική στη Forward Green 2024

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική θα δώσει δυναμικά το παρόν στην Διεθνή Κυκλική Οικονομία Forward Green, η οποία πραγματοποιείται στους χώρους της έκθεσης από την Πέμπτη 7 Μαρτίου έως και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024. Η Forward Green ήταν πρωτοβουλία της HELEXPO που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εφαρμογή μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης για τη χώρα, βασισμένη στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων για βιώσιμη ανάπτυξη και εξοικονόμηση φυσικών πόρων. 

Η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green απευθύνεται σε εταιρίες, φορείς, οργανισμούς και κυβερνητικούς παράγοντες που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ανακύκλωσης και συσκευασίας, οι οποίες μέσα από καινοτόμες λύσεις και έξυπνες συνεργασίες, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, στην αύξηση της βιωσιμότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ θα βρίσκεται στο Περίπτερο 15 stand Β07 φέρνοντας την εμπειρία της στη χρηματοδότηση για την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων βιώσιμης ανάπτυξης.

Επιπλέον, με αφορμή τη συμμετοχή μας στην έκθεση, διοργανώνουμε τη Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 11:30 στο open stage του Περιπτέρου 15, ομιλία με τίτλο: «YΠOΛOΓIΣMOΣ, ΔIAXEIPIΣH KAI ANTIΣTAΘMIΣH AΠOTYΠΩMATOΣ ANΘPAKA: BEΛTIΣTEΣ ΠPAKTIKEΣ KAI ΣHMEIA ENΔIAΦEPONTOΣ». Κύριοι ομιλητές θα είναι η Ευγενία Αναγνωστοπούλου, Διδάκτωρ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο Ιορδάνης Ελευθεριάδης Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Διαχείρισης Επιχειρηματικού Κινδύνου Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση, παρακαλούμε πολύ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWSkeIBnw1vtEOJAVln5-rHEr3k8UAgeC6Exe54C97m_ZSBg/viewform?usp=sf_link