Διοργάνωση Ημερίδας από την ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Επιχειρηματικών Οφειλών

Διοργάνωση Ημερίδας από την ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Επιχειρηματικών Οφειλών

Στα πλαίσια του νέου νομοσχεδίου για τον “Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Επιχειρηματικών Οφειλών” η Ατλαντίς Συμβουλευτική Δυτικής Ελλάδας-Ηπείρουδιοργανώνει την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο(http://www.agrinioimperial.gr/gr) ενημερωτική ημερίδα.

Ο κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας, θα αναλύσει το νομοσχέδιο και συγκεκριμένα:

  • Θα αναλύσει ποιες επιχειρήσεις μπορούν να υπαχθούν και υπό ποιες προϋποθέσεις.
  • Θα αναλύσει ποιες οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν.
  • Θα παρουσιάσει τη διαδικασία που θ’ ακολουθηθεί για την ρύθμιση μέσω του επικείμενου νόμου.

Επιπλέον στην ημερίδα θα αναλυθούν και οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν οι επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να διαπραγματευτούν με τις Τράπεζες, πέρα από τα πλαίσια του παραπάνω νομοσχεδίου.

 

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.