ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Διοργάνωση Business Angels Forum VII (online)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διοργάνωση Business Angels Forum VII (online)

13 Νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Επενδυτές στο 7ο Business Angels Forum (BAF) που διοργανώνει η ομάδα του AdrionBAN (Business Angels Network) https://adrionban.gr/  την Τετάρτη 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση αποτελεί τη φυσική συνέχεια των έξι προηγούμενων BAFs που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα τελευταία 7 χρόνια. Φιλοξένησαν ήδη συνολικά 80 νεοφυείς ομάδες και πάνω από 60 επενδυτές, ενώ μέχρι σήμερα έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί 12 νεοφυείς επιχειρήσεις, με συνολική χρηματοδότηση 2 εκ ευρώ.

Το Business Angels Forum VII απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση καθώς και σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Θεσμικούς Επενδυτές που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε σχετικές επενδύσεις. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων στο επενδυτικό κοινό και η πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, η οποία θα κυμαίνεται από 20.000€ έως 500.000€. 

Όσοι ενδιαφερόμενοι Θεσμικοί επενδυτές, Επιχειρηματικοί Άγγελοι και άτομα που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος την νεοφυούς επιχειρηματικότητας, επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Παρακάτω παρουσιάζεται η λίστα των νεοφυών ομάδων και το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: 

Ιωάννης Λιώνης, τηλ. 2310 531 000 και ηλεκτρονική διεύθυνση info@atlantisresearch.gr