Θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας Lab.40 Accelerator στη Δράμα

Θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας Lab.40 Accelerator στη Δράμα

Ένας φρέσκος χώρος επιχειρηματικής καινοτομίας γεννιέται στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Εδώ στην Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα σελίδα επιχειρηματικότητας που ανοίγεται στη χώρα μας.

Ο χώρος Lab.40 Accelerator στη Δράμα ανοίγει σύντομα τις πόρτες του και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο πρόγραμμα επιτάχυνσης, μέχρι και τις 24 Ιουνίου 2021, που εκπνέει η προθεσμία για τον πρώτο κύκλο.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός εύφορου χώρου συνεργασίας, ενός εκκολαπτηρίου επιχειρηματικότητας που θα συνεισφέρει στη δυναμική της τοπικής οικονομίας, τονώνοντας σημαντικά την ανάπτυξη όχι μόνο σε περιφερειακό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε υποστηρίζει το Επιμελητήριο Δράμας σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα μαζί με πλειάδα συνεργατών.

Σε ποιόν απευθύνεται το Lab.40 Accelerator

Ο Lab.40 Accelerator απευθύνεται σε φιλόδοξα άτομα ή ομάδες που έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θέλουν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό, με στόχο ένα επιτυχημένο λανσάρισμα στην αγορά.

Η Θερμοκοιτίδα στοχεύει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Δράμας, διευκολύνοντας την ίδρυση και ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων καθώς και τη δημιουργία ενός δικτύου επιχειρηματικών αγγέλων (εν δυνάμει επενδυτών).

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιτάχυνσης startups Lab.40 Accelerator μπορεί να υποβάλλει κάθε ενδιαφερόμενος, είτε είναι άνεργος, εργαζόμενος ή επιχειρηματίας στην Περιφερειακή Ενότητα της Δράμας, που επιθυμεί να αναπτύξει μια επιχειρηματική ιδέα με τη στήριξη της δομής.

Αναλυτικά, στη δομή παρέχονται στους ωφελούμενους υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, καθοδήγησης, υπηρεσίες στέγασης και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της (γραφεία, χώροι συνεδριάσεων, χώροι εκδηλώσεων κτλ.) και στον εξοπλισμό της (Internet, Laptops, Printers, 3D Printer, Broadband Network, κτλ.), υπηρεσίες δικτύωσης με Business Angels (Επιχειρηματικούς Αγγέλους) επιχειρήσεις και φορείς, και πρόσβαση σε άλλες εκδηλώσεις εκπαίδευσης και δικτύωσης.

Η συνεισφορά της Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.

Ως υπεύθυνος και βασικός εταίρος του έργου, η Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. προσφέρει τις υπηρεσίες της στους εν δυνάμει ωφελούμενους της θερμοκοιτίδας. Με άλλα λόγια, χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του/των startupper και του επιχειρηματία που θέλει να στηρίξει οικονομικά ένα εγχείρημα. Επίσης, το δίκτυο συνεργατών μας συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τοπικού δικτύου επιχειρηματικών αγγέλων μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια σε επιχειρηματίες της περιοχής που θα πραγματοποιηθούν εντός της θερμοκοιτίδας.

Υποβολές Αιτήσεων Συμμετοχής

Για να υποβάλεις αίτηση συμμετοχής, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.Lab40.gr ή απευθυνθείτε στο +30 25210 22750 (εσωτ. 1).