Επαγγελματική Φορολογική Έδρα

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, επιχείρηση ή οργανισμός και χρειάζεστε έναν επαγγελματικό χώρο για τη δήλωση της επαγγελματικής σας έδρας στην Εφορία, τότε η ενοικίαση ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε φορολογική έδρα σε επαγγελματικούς χώρους με ετήσιο μίσθωμα και ανάρτηση στο TaxisNET της ΑΑΔΕ. Οι χώροι που προσφέρουμε είναι κατάλληλοι για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν άμεσα συμβόλαιο επαγγελματικού χώρου για ίδρυση επιχείρησης ή οργανισμού και δήλωση έναρξης δραστηριότητας στην Εφορία.

Οι επαγγελματικοί χώροι  καλύπτουν τις ανάγκες σας, χωρίς καμία άλλη οικονομική υποχρέωση εκτός από το ετήσιο μίσθωμα. Δεν απαιτείται πληρωμή μεσιτικής αμοιβής ούτε και καταβολή εγγύησης.

Επιπλέον, η τοποθεσία των επαγγελματικών χώρων που προσφέρουμε είναι στρατηγική και βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές της πόλης, κοντά σε συγκοινωνίες και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Οι χώροι μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για τη διεξαγωγή των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κλιματιστικής εγκατάστασης.

Αν αναζητάτε έναν επαγγελματικό χώρο για να δηλώσετε την επαγγελματική σας έδρα στην Εφορία, επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε τους χώρους μας από κοντά.

 

Πλεονέκτημα

Περιγραφή

Κατάλληλος και ιδανικός χώρος

Οι επαγγελματικοί χώροι που προσφέρονται είναι κατάλληλοι και ιδανικοί για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες.

Δωρεάν παροχές

Οι επαγγελματικοί χώροι παρέχουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και παροχή ύδρευσης, υψηλής ταχύτητας δικτύου, κλιματισμός θέρμανσης-ψύξης και καθαριότητα χώρου.

Δωρεάν χρήση κοινόχρηστων χώρων

Οι επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν κοινόχρηστους χώρους, όπως αίθουσες εργασίας και συναντήσεων,κουζίνα, τουαλέτες και διάδρομους, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δωρεάν γραμματειακή υποστήριξη

Σε περίπτωση που χρειάζεστε πρόσθετες υπηρεσίες, όπως εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής ή εξυπηρέτηση πελατών, σας παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη.

Καμία άλλη οικονομική υποχρέωση

Εκτός από το ετήσιο μίσθωμα, δεν υπάρχουν άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, όπως μεσιτική αμοιβή, καταβολή εγγύησης, πληρωμή τελών, φόρων, κοινοχρήστων.