Συμμετοχή της Atlantis σε ημερίδα της DataScouting

H Atlantis Συμβουλευτική Α.Ε. συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε η DataScouting την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο του  Συνεδριακού Κέντρου Τράπεζας Πειραιώς στην Θεσσαλονίκη με θέμα “Νέοι Τρόποι Ψηφιακής Προβολής Πολιτισμικού Υλικού”. Ο Αντιπρόεδρος της.εταιρείας κ. Άγγελος Μαγκλής παρουσίας σχετική ομιλία με τίτλο “Νέοι Τρόποι Προβολής του Ενάλιου Πολιτισμού”|

Άγγελος Μαγκλής

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα των ψηφιακών προβολών, στη διαχείριση, τον εμπλουτισμό και τη διάθεση πολιτισμικού περιεχομένου, καθώς και τα πληροφοριακά συστήματα αρχειακής περιγραφής.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Άγγελος Μαγκλής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό για τους νέους τρόπους προβολής του ενάλιου πολιτισμού και ειδικά στο πλαίσιο του ευρωμεσογειακού έργου BLUEMED όπου συμμετέχει η Ατλαντίς Συμβουλευτική ως βασικός εταίρος,  το οποίο έργο έχει ως στόχο την αξιοποίηση & προστασία της ενάλιας φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη του τουρισμού στις παράκτιες περιοχές και τα νησιά της Μεσογείου, μέσω καινοτόμων υπηρεσιών & τεχνολογιών κατάδυσης & μέσω της 3D απεικόνισης σε εκθέσεις μουσείων και στα Κέντρα Ευαισθητοποίησης Γνώσης.