Κάνε μια Καλή Πράξη – Ενίσχυσε την Ελληνική Φιλανθρωπική Εταιρεία!

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και η ηλεκτρονική πλατφόρμα Μια Καλή Πράξη σας καλούν να ενισχύσετε δράση της Ελληνικής Φιλανθρωπικής Εταιρείας μέσω της οποίας θα διατεθούν αθλητικά παπούτσια σε παιδιά άπορων οικογενειών της κεντρικής Μακεδονίας!

Η Ελληνική Φιλανθρωπική Εταιρεία εστιάζει στην καταπολέμηση της φτώχειας, την προστασία του παιδιού, την χρηματοδότηση ιατρικών επεμβάσεων και στην ενίσχυση όσων πλήττονται από φυσικές καταστροφές ή πανδημίες, σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στη συγκεκριμένη δράση η Ελληνική Φιλανθρωπική Εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και όλους εσάς, για έναν καλό σκοπό, τη διανομή αθλητικών παπουτσιών σε παιδιά άπορων οικογενειών της κεντρικής Μακεδονίας, στοχεύοντας στο να διευκολύνει την πρόσβασή τους σε αθλητικές δραστηριότητες και, πέρα από καλή φυσική κατάσταση και κοινωνικοποίηση, να τους δώσει χαρά!

Ως επιβράβευση, ένας δωρητής θα κερδίσει:

  • V.I.P. Εισιτήρια για το “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη season 2024-2025, με όλα τα V.I.P. HOSPITALITY προνόμια, για τον ίδιο κι έναν καλεσμένο του
  • Δείπνο με δύο αγαπημένους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ
  • Δωροκάρτες ύψους €1.200 για αγορές από την ARIS F.C. Boutique

 

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική, ως μέγας χορηγός, υποστηρίζει και ενισχύει τη δράση.

 

Mάθετε περισσότερα για τη Δράση και τους όρους συμμετοχής: https://miakalipraxi.gr/experiences/hps-arisfc-23i/