Η Εταιρεία

IMG_0876

Καλώς ήρθατε στην ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική Α.Ε.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική δραστηριοποιείται από το 1992, τόσο στον Ελληνικό όσο και στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Χώρο, συντονίζοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών από 20 χώρες που είναι ικανό να συνδράμει στην υλοποίηση των επιχειρηματικών στόχων των πελατών μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε επιχείρηση, όπως μεταποιητικές, υψηλής τεχνολογίας, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, τόσο μικρομεσαίες όσο και μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς. Στα 30 χρόνια λειτουργίας μας ο αριθμός των πελατών μας υπερβαίνει τις 6.500 επιχειρήσεις. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται εταιρείες εισηγμένες στις αγορές NASDAQ, AIM, OTC και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Το portfolio των πελατών μας συμπληρώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνείς Οργανισμοί και η Ελληνική Κυβέρνηση, όπως επίσης Περιφέρειες, Δήμοι, Επιμελητήρια, Πανεπιστήμια και επαγγελματικοί σύνδεσμοι.

Με έδρα σε Θεσσαλονίκη, η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτοντας υποκατάστημα στην Αθήνα, και συνεργαζόμενα γραφεία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη Λαμία, στο Αγρίνιο και στη Λευκωσία.

Το όραμα

Τα στελέχη της εταιρείας μας αφουγκράζονται τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς του επιχειρηματία, συμβουλεύουν με τεκμήρια και διαφάνεια, δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης που βάζει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι η ολική ικανοποίηση των πελατών μας, που θα αποφέρει απτούς καρπούς και παράλληλα θα είναι συνεπής με τις αξίες μας, των συνεργατών μας και την κοινωνία στο σύνολό της.

Θέτουμε ως προτεραιότητα τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής και προσοδοφόρας συνεργασίας, υποστηρίζοντας τον επιχειρηματία σε όλα τα βήματα υλοποίησης του επιχειρηματικού του σχεδίου. Πιστεύοντας στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, η κύρια αμοιβή μας καλύπτεται κατόπιν επιτυχίας εξεύρεσης χρηματοδότησης στους πελάτες μας.

Πιο αναλυτικά παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κλάδους:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας​

+30 2310 531000

+30 2310 552265

info@atlantisresearch.gr​